Om os


Siden 2007 har ENDURO® været markedsledende indenfor tekniske hjælpemidler som gør campinglivet endnu skønnere og lettere for campisterne rundt i hele Europa.

Først kom vi med ENDURO® Mover som idag hjælper tusindvis af campister med at køre deres campingvogn let og ubesværet ind på plads, uanset om det er på plant eller i kuperet og vådt terræn. Sidenhen har vi sørget for at ingen behøver at sidde på knæerne for at køre støttebenene ned, med udviklingen af AutoSteady®, og nu gør vi også montering af forteltet til en leg med EasyTent®.
Og det er lige præcis det som driver os, nemlig at se den glade vores produkter giver campister med deres campingvogne, når camping bliver til en leg og ren nydelse for alle som ønsker det.

Vi tester og udvikler på vores produkter hele tiden, så vi altid er det sikre valg for vores kunder som ønsker højest mulig kvalitet og driftsikkerhed. Derudover prioritere vi at vore produkter er brugervenlige og lette at montere på værkstederne. Hvilket betyder færre installationsfejl og lavere monteringsomkostninger.

I Danmark distribuere Camper Fritid ENDURO® produkter til campingforhandlere i hele Skandinavien. Det betyder at vi ikke har salg til private, men vi henviser altid gerne til din nærmeste forhandler eller svare på tekniske spørgsmål.
Camper Fritid er Danmarks største grossist og leverandør indenfor campingudstyr til campister, uanset om de elsker at campere i campingvogn, autocamper eller telt. Pga. vores størrelse og mange års erfaringer, har vi et indgående kendskab til vores produkter og ønsker den moderne campist har til sin ferie. Denne viden og succes forpligter os til, at vi altid gør os umage overfor vores kunder og forbrugere.